TIJDELIJK GESLOTEN

Apeldoorn
Doorlopend
Dierenpark
U ontvangt € 5,- korting aan de kassa
Op max. 5 tickets per VIP-KAART
Let op reserveer vooraf online een tijdslot
  betaal en ontvang de korting aan de kassa
  alleen geldig op vertoon van de VIP-KAART

Let op!
Tot en met 15 maart 2021 zijn alle musea, bioscopen, theaters en dierenparken gesloten. Mocht u een ticket hebben gereserveerd of hebben gekocht, dan vervalt deze voor de periode t/m 2 maart en wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen door de desbetreffende partij. Kijk voor speciaal thuisaanbod op deze pagina.

Apenheul

Apenheul is het leukste dagje uit tussen de apen! In dit bijzondere dierenpark op de Veluwe ontdek je bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft gewoon los! Tijdens je bezoek kom je niet alleen meer te weten over de apen, maar ook over jezelf. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen. Heb jij slimme orang-oetantrekjes? Of ben jij die stoere gorilla? Herken jezelf in Apenheul! Een dagje apen spotten is nu trouwens nóg leuker. Onlangs is een nieuw gebied met loslopende apen geopend. Kom jij de aap uithangen in onze nieuwe speeltuin met een grote apenkop? Slinger snel naar Apenheul! Ook Apenheul volgt de richtlijnen van het RIVM en biedt met de genomen maatregelen nog steeds een uniek en leuk dagje uit!
 

Het reserveren gaat als volgt:

1     Ga voorafgaand aan het bezoek naar apenheul.nl/webshop
2     Kies voor de optie ‘ik heb al een entreebewijs’
3     Reserveer gratis een datum en tijdslot voor elke persoon (ook voor kinderen t/m 2 jaar)
4     Neem deze tijdslottickets en de VIP-KAART mee.
5     Op vertoon hiervan kunt u de entreebewijzen met korting kopen bij de bezoekersservice.

Apenheul kan in verband met de huidige maatregelen een beperkt aantal bezoekers toelaten in het park. We willen je vragen, als je onverhoopt geen gebruik maakt van je gemaakte reservering, deze tijdig te annuleren. Dan kunnen andere bezoekers van deze beschikbaarheid gebruik van maken. Om de veiligheid van mens en dier te waarborgen zijn er een aantal maatregelen genomen, lees hierover meer op apenheul.nl/plan-je-bezoek.