25% KORTING
Hilversum
27 jun
Musical, Theater, Voorstelling
U ontvangt tot 25% korting op geselecteerde voorstellingen
Op max. 6 tickets per VIP-KAART
Reguliere prijs vanaf € 21,50 (1e rang)
Let op houd uw VIP-KAARTnummer bij de hand
  alleen op vertoon van de VIP-KAART

Let op: Wij verzoeken u in verband met de coronamaatregelen de website van Van Hoorne in de gaten te houden, tijdens uw bezoek 1,5 meter afstand te houden en de RIVM-richtlijnen te volgen.

Belle en het Beest De Musical

Zet het masker af, en toon je ware gezicht! Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hilarische scènes is Belle en het Beest De Musical de mooiste, meest magische voorstelling voor de hele familie!

Het hele dorp is in rep en roer. Binnenkort wordt prins Dinand 21 jaar en gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. De dorpsmeisjes zijn al druk bezig met hun grootse trouwplannen. Alleen Belle heeft een heel ander idee; het mooie, slimme meisje droomt van haar eigen grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man? Intussen bereikt het grote nieuws ook het tovenaarshuisje van Titus en Fien. Maar, wacht eens even... als de prins koning wordt, zal Fien nooit de machtigste vrouw van het land kunnen zijn! Samen met Titus bedenkt ze een verschrikkelijke vloek: de prins verandert in een lelijk beest. Zal hij ooit nog de ware liefde vinden of blijft hij voor altijd een afzichtelijk monster?