25% KORTING

Hilversum
6 feb t/m 24 apr
Musical, Theater, Voorstelling
U ontvangt tot 25% korting op geselecteerde voorstellingen
Op max. 6 tickets per VIP-KAART
Reguliere prijs vanaf € 21,25 (1e rang)
Let op houd uw VIP-KAARTnummer bij de hand
  alleen op vertoon van de VIP-KAART

Let op: Wij verzoeken u in verband met de coronamaatregelen de website van Van Hoorne in de gaten te houden, tijdens uw bezoek 1,5 meter afstand te houden en de RIVM-richtlijnen te volgen.

Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg... de held van de buurt is weer terug! Ook dit seizoen komt het immens populaire kinderidool Brandweerman Sam naar het theater met een spiksplinternieuw vlammend verhaal.

Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden! Beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.