TIJDELIJK GESLOTEN

Amsterdam
Doorlopend
Museum
U bespaart € 12,50 per ticket
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op reserveer online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé)
  alleen geldig op vertoon van uw tijdslot en VIP-KAART

Let op!
De musea, bioscopen, theaters en dierenparken gesloten. Mocht u een ticket hebben gereserveerd of hebben gekocht, dan vervalt deze en wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen door de desbetreffende partij. Kijk voor speciaal thuisaanbod op deze pagina.

De Nieuwe Kerk

De Nieuwe Kerk Amsterdam staat al decennia lang bekend om haar spraakmakende tentoonstellingen met kunst en fotografie over inspirerende personen, culturen en godsdiensten.

History & Royalty. 600 jaar geschiedenis van De Nieuwe Kerk

5 december 2020 t/m 11 april 2021

Op 5 december opent De Nieuwe Kerk Amsterdam de tentoonstelling History & Royalty. 600 jaar geschiedenis van De Nieuwe Kerk. Als in een autobiografie vertelt De Nieuwe Kerk (1408) over haar eeuwenlange geschiedenis, die onlosmakelijk verbonden is met die van Nederland en Amsterdam. Met historische objecten, verborgen stijlkamers, films en al die monumentale interieuronderdelen. Een hoogtepunt is Panorama Nieuwe Kerk, een nieuwe metershoge filminstallatie over de veelbewogen historie van deze nationale ontmoetingsplek. Panorama Nieuwe Kerk is mogelijk gemaakt door de deelnemers van de BankGiro Loterij en zal blijvend te zien zijn in de kerk.