4 PERSONEN GRATIS

Amsterdam
Doorlopend
Film, Museum, Museummaand
U bespaart  € 11,- per ticket
Op max.  4 tickets per VIP-KAART
Let op  de 4 personen gratis- actie is alleen geldig van 5 juni t/m 4 juli 2021
  reserveer online een tijdslot voor uzelf en uw introducé(s)
  alleen geldig op vertoon van uw tijdslot en VIP-KAART

Let op!

Reserveer vooraf online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé(s)), bezoek een locatie bij u in de buurt en houd u aan de RIVM-richtlijnen. Let op: starttijden zijn beperkt, dus meld u af indien u onverhoopt geen gebruik kunt maken van uw reservering. Zo kunnen er andere bezoekers worden ontvangen.

Eye Filmmuseum

Het nationale museum voor de film aan het Amsterdamse IJ beheert meer dan veertigduizend films uit alle genres en wordt ook wel 'het filmgeheugen van Nederland' genoemd.

Trembling Landscapes: Between Reality and Fiction

19 september 2020 t/m 3 januari 2021

Landschap is een beladen begrip in landen als Libanon, Palestina, Egypte, Syrië of Irak. Aan de ene kant speelt een heftige mix van nationale en natuurlijke grenzen, conflicten over grondstoffen en gebied en (koloniale) geschiedenis. Aan de andere kant is het een rijke bron voor identiteit, traditie, en verbeelding. Dit najaar presenteert Eye Filmmuseum een groepstentoonstelling waarin enkele van de meest vooraanstaande film- en videokunstenaars uit de Arabische wereld het onderwerp landschap verkennen. In Trembling Landscapes geven de kunstenaars op uitdagende wijze opnieuw vorm aan perspectieven op de regio. Ze gaan daarbij in op talloze complexe en met elkaar vervlochten kwesties, variërend van geografie en conflict tot ergens thuishoren.