4 PERSONEN GRATIS

Den Haag
Doorlopend
Museum, Museummaand
U bespaart  € 10,- per ticket
Op max.  4 tickets per VIP-KAART
Let op  de 4 personen gratis-actie is alleen geldig van 5 juni t/m 4 juli 2021
  reserveer online een tijdslot voor uzelf en uw introducé(s)
  alleen geldig op vertoon van uw tijdslot en VIP-KAART

Let op!

Reserveer vooraf online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé(s)), bezoek een locatie bij u in de buurt en houd u aan de RIVM-richtlijnen. Let op: starttijden zijn beperkt, dus meld u af indien u onverhoopt geen gebruik kunt maken van uw reservering. Zo kunnen er andere bezoekers worden ontvangen.

GEM - Museum voor Actuele Kunst

Dit museum voor hedendaagse kunst presenteert drie keer per jaar tentoonstellingen met het werk van opkomende talenten en gevestigde namen. Ontdek het vernieuwende werk van zowel Nederlandse als van internationale kunstenaars.

In het GEM – Museum voor Actuele Kunst komt een grote diversiteit aan kunstwerken voorbij. Van multimedia, film, (video)installaties, design en tekeningen tot aan fotografie, schilder- en beeldhouwkunst, het is allemaal wel eens getoond in dit museum. In drie tentoonstellingen per jaar presenteert het GEM vernieuwend en baanbrekend werk van jonge, opkomende kunstenaars en gevestigde namen uit het binnen- en buitenland. Naast tentoonstellingen zijn er ook lezingen, performances, filmvertoningen en boekpresentaties. Het museum is gevestigd in hetzelfde gebouw als het Fotomuseum Den Haag en valt onder het Gemeentemuseum Den Haag.