TIJDELIJK GESLOTEN

Den Haag
Doorlopend
Museum
U bespaart € 10,- per ticket
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op reserveer online een tijdslot
  alleen geldig op vertoon van uw tijdslot en VIP-KAART

Let op!
Tot en met 15 maart 2021 zijn alle musea, bioscopen, theaters en dierenparken gesloten. Mocht u een ticket hebben gereserveerd of hebben gekocht, dan vervalt deze voor de periode t/m 2 maart en wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen door de desbetreffende partij. Kijk voor speciaal thuisaanbod op deze pagina.

GEM - Museum voor Actuele Kunst

Dit museum voor hedendaagse kunst presenteert drie keer per jaar tentoonstellingen met het werk van opkomende talenten en gevestigde namen. Ontdek het vernieuwende werk van zowel Nederlandse als van internationale kunstenaars.

In het GEM – Museum voor Actuele Kunst komt een grote diversiteit aan kunstwerken voorbij. Van multimedia, film, (video)installaties, design en tekeningen tot aan fotografie, schilder- en beeldhouwkunst, het is allemaal wel eens getoond in dit museum. In drie tentoonstellingen per jaar presenteert het GEM vernieuwend en baanbrekend werk van jonge, opkomende kunstenaars en gevestigde namen uit het binnen- en buitenland. Naast tentoonstellingen zijn er ook lezingen, performances, filmvertoningen en boekpresentaties. Het museum is gevestigd in hetzelfde gebouw als het Fotomuseum Den Haag en valt onder het Gemeentemuseum Den Haag.