25% KORTING

Veere
Doorlopend
Belevenis
U ontvangt 25% korting
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Reguliere prijs € 9,50 per ticket
Selecteer BankGiro Loterij VIP-kaart in het bestelproces
Let op alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!
Reserveer vooraf online een tijdslot voor uzelf en uw introducé(s) en houd u aan de RIVM-richtlijnen. Let op: starttijden zijn beperkt, dus meld u af indien u onverhoopt geen gebruik kunt maken van uw reservering. Zo kunnen er andere bezoekers worden ontvangen.

Grote Kerk Veere Experience

In de Grote Kerk komt erfgoed op een bijzondere manier tot leven. Met 3D soundscapes, wervelende projecties en caleidoscopische animaties.

U stapt hier zelf in de geschiedenis in en schrijft mee aan nieuwe verhalen. De Grote Kerk Veere is een stenen reus in een piepklein stadje. Met ramen van baksteen. En grafzerken als vensterbanken. De kerk zit vol met raadsels en geheimen. Waarom is het gebouw nooit afgemaakt? Wat is er hier allemaal gebeurd? Stap zelf in de geschiedenis. En ontdek het verhaal van Mary, de verdwenen Schotse prinses. Onderzoek de legende van de Veerse mummiekat. Luister mee met de koortsdromen van een gewonde Franse soldaat. Laat een eigen herinnering achter aan de schrijftafel van Nescio. En duik diep in de duizelingwekkende penseelstreken van beroemde schilders. Word ook verliefd op Veere, in de Grote Kerk.