4 PERSONEN GRATIS

Rotterdam
Doorlopend
Museum, Museummaand
U bespaart  € 14,- per ticket
Op max.  4 tickets per VIP-KAART
Let op  de 4 personen gratis-actie is alleen geldig van 5 juni t/m 4 juli 2021
  reserveer online een tijdslot voor uzelf en uw introducé(s)
  alleen geldig op vertoon van uw tijdslot en VIP-KAART

Let op!

Reserveer vooraf online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé(s)), bezoek een locatie bij u in de buurt en houd u aan de RIVM-richtlijnen. Let op: starttijden zijn beperkt, dus meld u af indien u onverhoopt geen gebruik kunt maken van uw reservering. Zo kunnen er andere bezoekers worden ontvangen.

Het Nieuwe Instituut

Het Nieuwe Instituut in Rotterdam is het museum voor Architectuur, Design en Digitale Cultuur.

Atelier Nelly en Theo van Doesburg

11 juli 2020 t/m 12 juli 2021

De tentoonstelling Atelier Nelly en Theo van Doesburg werpt een nieuw licht op het werk van Nelly en Theo van Doesburg, dankzij de recente restauratie van hun architectuurarchief.  Theo van Doesburg staat bekend als icoon van De Stijl en de Nederlandse avant-garde. Zijn veelzijdige praktijk is niet onder een noemer te vangen, zo is hij actief geweest als schilder, dichter, romanschrijver, typograaf, fotograaf, interieurontwerper en architect.

De tentoonstelling erkent Nelly als sleutelfiguur in de opbouw van de reputatie van Van Doesburg en De Stijl. Stralend middelpunt van de opstelling is hun meest uitgesproken project samen: de atelierwoning in Meudon, een voorstad van Parijs. Met nooit eerder of lang niet getoonde schetsen, tekeningen en maquettes ingebed in de rijke gebruiksgeschiedenis van het huis.