TIJDELIJK GESLOTEN

Diverse
Doorlopend
Kasteel
U bespaart Tot € 17,- per ticket
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op alleen op vertoon van de VIP-KAART

Let op!
Tot en met 15 maart 2021 zijn alle musea, bioscopen, theaters en dierenparken gesloten. Mocht u een ticket hebben gereserveerd of hebben gekocht, dan vervalt deze voor de periode t/m 2 maart en wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen door de desbetreffende partij. Kijk voor speciaal thuisaanbod op deze pagina.

Kastelen

In Nederland waren ooit zo’n 3.500 kastelen. Nu is daar naar schatting nog 10% van over. Kastelen spreken bij zowel volwassenen als kinderen tot de verbeelding. Hier kun je immers de geschiedenis beleven en voelen hoe adellijke families in al hun pracht en praal leefden. Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART kunt u historisch genieten van diverse kastelen in Nederland! Klik op de naam van het kasteel om de specifieke korting en voorwaarden te lezen.

Gelderland

Kasteel Ruurlo

Het prachtig gerestaureerde kasteel combineert vijf eeuwen bouwhistorie met moderne toparchitectuur. Dit kasteel bezoekt u gratis met de VIP-KAART.

Noord-Holland

Muiderslot

Vlakbij Amsterdam ligt het Rijksmuseum Muiderslot waar u van alles leert over de Gouden Eeuw.

Overijssel

Kasteel het Nijenhuis
In de 4,5 hectare grote beeldentuin van Kasteel het Nijenhuis, op 20 minuten rijden vanaf Zwolle, staan ruim 100 sculpturen opgesteld van belangrijke internationale en nationale beeldhouwers.

Utrecht

Kasteel de Haar

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Het hele jaar door bruist het van de activiteiten.