4 PERSONEN GRATIS

Otterlo
Doorlopend
Museum, Openlucht, Museummaand
U bespaart € 11,10 per ticket
Op max. 4 tickets per VIP-KAART
Let op reserveer online een tijdslot voor uzelf en uw introducé(s)
  de 4 personen gratis-actie is geldig t/m 1 augustus 2021
  exclusief parkeerkosten en toegangsbewijs voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe
  alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!
Reserveer vooraf online een tijdslot voor uzelf en uw introducé(s) en houd u aan de RIVM-richtlijnen. Let op: starttijden zijn beperkt, dus meld u af indien u onverhoopt geen gebruik kunt maken van uw reservering. Zo kunnen er andere bezoekers worden ontvangen.

Kröller-Müller Museum

Tussen 1907 en 1922 creëerde Helene Kröller-Müller een van de grootste privécollecties kunst die de twintigste eeuw kent: een verzameling van bijna 11.500 kunstwerken. Bewonder ze in dit iconische museum in Otterlo.

Tussen 1907 en 1922 creëerde Helene Kröller-Müller een van de grootste privécollecties kunst die de twintigste eeuw kent: een verzameling van bijna 11.500 kunstwerken. U ziet ze in dit museum. In de bossen van Het Nationale Park Hoge Veluwe ligt het bijzondere Kröller-Müller museum. Er zijn hier bijna 90 schilderijen en 180 tekeningen van Vincent van Gogh te zien, maar ook werken van Claude Monet, Pablo Picasso, Georges Seurat en Piet Mondriaan. Met het natuurpark van 5.500 hectare naast de deur, kunt u in één dag mooi kunst met natuur combineren!