TIJDELIJK GESLOTEN

Den Haag
Doorlopend
Attractie, Belevenis, Museum
U ontvangt 25% korting
Op max. 4 tickets per VIP-KAART
Let op reserveer online een tijdslot
  alleen geldig op vertoon van uw tijdslot en VIP-KAART

Let op!
Musea, bioscopen en theaters zijn gesloten. Naar verwachting openen openluchtmusea en dierenparken hun deuren op woensdag 19 mei. Als u op pad gaat met uw VIP-KAART, houd dan de geldende RIVM-richtlijnen aan, reserveer op tijd en meld u af, indien u uw reservering niet kunt opvolgen.

Madurodam

Beleef Nederland op z'n grootst! In de indoorattracties van Madurodam komen de grote verhalen écht tot leven. Ga terug in de tijd in één van de experiences op ware grootte of speel zelf een rol in een bijzonder Nederlandse hoogtepunt...

The Flying Dutchman - De vlucht die verder gaat dan vliegen

Stap in Madurodam aan boord van een écht/één van de laatste Dakota-vliegtuigen in Nederland, doe de stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Zodra de motoren beginnen te draaien, vlieg je van de ene verbazing in de andere. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher, scheer rakelings langs de reusachtige containerschepen in de Rotterdamse haven en dompel ten onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Zo was Nederland nog nooit eerder te zien. Maak het nu mee!

De VIP-KAART is voor alle deelnemers van de BankGiro Loterij. Heeft u deze (nog) niet ontvangen of bent u 'm kwijt? Vraag dan gratis een nieuwe kaart aan.