TIJDELIJK GESLOTEN

Amsterdam
Doorlopend
Museum
U bespaart € 10,- per ticket
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let op er geldt een toeslag van € 1,-
  reserveer online een tijdslot 
  alleen geldig op vertoon van uw tijdslot en VIP-KAART

Let op!
Tot en met 15 maart 2021 zijn alle musea, bioscopen, theaters en dierenparken gesloten. Mocht u een ticket hebben gereserveerd of hebben gekocht, dan vervalt deze voor de periode t/m 2 maart en wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen door de desbetreffende partij. Kijk voor speciaal thuisaanbod op deze pagina.

Anne Frank Huis

Iedereen kent het verhaal van Anne Frank, het Joodse meisje dat onderdook in het Achterhuis aan de Prinsengracht en in 1944 gearresteerd en weggevoerd werd. Meer dan zeventig jaar later is het Achterhuis dé plek om grip te krijgen op de Tweede Wereldoorlog, haar vele slachtoffers en in het bijzonder het leven van Anne Frank. Via de boekenkast komt u bij de twee verdiepingen en de zolderruimte waar de familie Frank en vier andere joodse lotgenoten twee jaar lang ondergedoken zaten. Hier schreef Anne Frank haar dagboeken, die tot op de dag van vandaag nog over de hele wereld worden gelezen. Citaten, foto’s en films illustreren het verhaal van het Achterhuis, haar onderduikers en haar helpers.

De VIP-KAART is voor alle deelnemers van de BankGiro Loterij. Heeft u deze (nog) niet ontvangen of bent u 'm kwijt? Vraag dan gratis een nieuwe kaart aan.