4 PERSONEN GRATIS

Den Haag
Doorlopend
Museum, Museummaand
U bespaart  € 13,- per ticket
Op max.  4 tickets per VIP-KAART
Let op  de 4 personen gratis-actie is geldig t/m 1 augustus 2021
  reserveer online een tijdslot voor uzelf en uw introducé(s)
  alleen geldig op vertoon van uw tijdslot en VIP-KAART

Let op!
Reserveer vooraf online een tijdslot voor uzelf en uw introducé(s) en houd u aan de RIVM-richtlijnen. Let op: starttijden zijn beperkt, dus meld u af indien u onverhoopt geen gebruik kunt maken van uw reservering. Zo kunnen er andere bezoekers worden ontvangen.

Museon

Het Museon is de plek waar je met elkaars kennis, interessante en leuke onderwerpen op het gebied van cultuur en wetenschap onderzoek doet.

National Geographic - Planet or Plastic?

12 maart 2020 t/m 31 januari 2021

Tot het voorjaar 2021 is National Geographic - Planet or Plastic? het thema van de National Geographic fototentoonstelling, een verzameling van journalistieke foto’s over plastic – van productie en gebruik tot zwerfafval. Daarbij zijn ook artistieke foto’s te zien waarmee fotografen aandacht vragen voor het groeiende afvalprobleem en de effecten van plastic op de natuur en leefomgeving. Ook toont de expositie foto’s van wetenschappers die het plastic probleem in kaart proberen te brengen en zoeken naar oplossingen voor de vervuiling van de oceanen met plastic. De foto’s in de tentoonstelling maken een onvergetelijke indruk, inspireren en zetten aan tot een bewustere omgang met plastic. Kom bijvoorbeeld kijken naar de foto’s van de winkeltjes die zijn overladen met plastic artikelen, de golfsurfer in de plasticsoep of de foto van een man en vrouw die een zero-waste lifestyle nastreefden en na twee jaar slechts één jampotje vol onrecyclebaar en oncomposteerbaar afval overhielden.