TIJDELIJK GESLOTEN

Amsterdam
Doorlopend
Museum
U bespaart  € 19,- per ticket
Op max.  1 ticket per VIP-KAART
Let op reserveer online een tijdslot
  alleen geldig op vertoon van uw tijdslot en VIP-KAART

Let op!
Tot en met 15 maart 2021 zijn alle musea, bioscopen, theaters en dierenparken gesloten. Mocht u een ticket hebben gereserveerd of hebben gekocht, dan vervalt deze voor de periode t/m 2 maart en wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen door de desbetreffende partij. Kijk voor speciaal thuisaanbod op deze pagina.

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum Amsterdam vertelt met 8.000 objecten in tachtig zalen, het verhaal van 800 jaar Nederlandse geschiedenis en kunst.

Alleen met de Nachtwacht en het Melkmeisje

Altijd al in uw eentje voor het Melkmeisje willen staan? Of alléén op de foto met de Nachtwacht? Dit is hét moment om het Rijksmuseum te bezoeken, omdat we per dag minder bezoekers naar binnen laten. Zo kan iedereen veilig genieten. Naast deze twee topstukken, vertellen 8.000 andere topstukken het verhaal van 800 jaar Nederlandse kunst en geschiedenis van de Middeleeuwen tot Mondriaan, verrassend gepresenteerd in een indrukwekkend gebouw met als hoogtepunt de Eregalerij.

De VIP-KAART is voor alle deelnemers van de BankGiro Loterij. Heeft u deze (nog) niet ontvangen of bent u 'm kwijt? Vraag dan gratis een nieuwe kaart aan.