4 PERSONEN GRATIS

Amsterdam
Doorlopend
Museum, Museummaand
U bespaart  € 19,- per ticket
Op max.  4 tickets per VIP-KAART
Let op  de 4 personen gratis- actie is geldig t/m 1 augustus 2021
  reserveer online een tijdslot voor uzelf en uw introducé(s)
  alleen geldig op vertoon van uw tijdslot en VIP-KAART

Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum in Amsterdam heeft de grootste verzameling werken van Van Gogh ter wereld. Let op! Tickets voor het Van Gogh Museum zijn alleen online verkrijgbaar. Bestel uw tickets hier.

Van Gogh inspireert Jean-Luc Mylayne

11 september 2020 t/m 14 februari 2021

Van Gogh en zijn voorliefde voor de natuur is een bijzondere inspiratiebron voor Mylayne. Net als Van Gogh wil Mylayne de verbondenheid die hij voelt met de natuur tot uitdrukking brengen in zijn werk.Al meer dan 40 jaar maakt Jean-Luc Mylayne (1946) beelden van landschappen met daarin een vogel. In deze foto’s draait alles om de balans tussen de natuur, de kunstenaar en het dier. Geduldig neemt hij samen met zijn vrouw Mylène weken of soms maanden de tijd om het juiste kader te kiezen en het vertrouwen van de vogel te winnen. Met behulp van zelfgebouwde cameralenzen zijn delen van het beeld scherp of juist bewust onscherp gelaten, of zelfs vervormd. Speciaal voor deze presentatie in het Van Gogh Museum koos Mylayne drie werken. Van iedere foto, bestaat maar één exemplaar.

De VIP-KAART is voor alle deelnemers van de BankGiro Loterij. Heeft u deze (nog) niet ontvangen of bent u 'm kwijt? Vraag dan gratis een nieuwe kaart aan.