BINNENKORT WEER OPEN!

Emmen
Doorlopend
Dierenpark, Openlucht
U ontvangt 25% korting per ticket
Op max. 5 tickets per VIP-KAART
Gebruik eerst uw VIP-KAARTnummer
  vul de actiecode in die op de bestelpagina staat
  korting is berekend o.b.v. kassaprijzen
  niet geldig in combinatie met andere acties
  alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

Ontmoet al onze sterren achter de schermen!

Kom deze winter naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen want je bent uitgenodigd als Backstage gast in WILDLANDS waar je al je helden van dichtbij mag ontmoeten!

Van 2 november 2020 t/m 1 maart 2021 is de tweede editie van WILDLANDS Backstage. Neem een kijkje achter de schermen in de dieetkeuken en bij de pluktuin, zie waar de olifanten hun dagelijkse verzorgingstraining krijgen en breng een bezoek aan het winteronderkomen van de nijlpaarden. Vergeet niet even te gluren bij de waterfabriek en de living machine, hét duurzame hart van het park. Warm je lekker op in de overdekte jungle voor de schermen, waar je vanuit de boot de olifantenfamilie van wel heel dichtbij kunt bewonderen en ontdek de dwergoeistities, de kleinste aapjes ter wereld, in de vernieuwde Jungle Arena. Sta in het Poolstation onder water oog in oog met ijsberen en pinguïns test in het Sonar Station je kennis over walvissen.

WILDLANDS Backstage is van 2 november 2020 tot 1 maart 2021, m.u.v. 1 januari, en kun je bezoeken met een regulier entreeticket of abonnement. Je hebt dus geen speciaal WILDLANDS Backstage ticket nodig.