U ontvangt20% op de voorpremières
20% voordeel op de reserveringskosten
Op max.8 tickets per VIP-KAART
VoorRang 1 en 2
Reguliere prijsvanaf € 54,- tot € 89,- (Rang 1 en 2)
Voor vragen bel naar Eventim: 09001001030 
Let opexclusief € 1,85 transactiekosten
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Exclusief naar het grote Broadway-succes Anastasia

Als deelnemer kunt u nú een speciaal VIP-arrangement (inclusief gratis drankje en inleiding) boeken met 20% voordeel voor het internationale Broadway-succes Anastasia op 5 geselecteerde data: 7, 13, 21, 27 of 28 september. Dat betekent minimaal € 10,- voordeel per ticket!

VIP-arrangement

  • Ontvangst met welkomstdrankje

  • Inleiding met exclusieve informatie over de show

  • Genieten van de nieuwe grote musical Anastasia

Let op: Voor dit VIP-arrangement zijn er per avond maximaal veertig plekken beschikbaar, dus boek snel, want vol=vol! Er zijn per avond minimaal 10 deelnemers nodig om het arrangement voort te zetten. Het welkomstdrankje en de inleiding worden u gratis aangeboden door Stage Entertainment en zijn in de ticketprijs inbegrepen.


BOEK HIER HET VIP-ARRANGEMENT


Anastasia

Onvergetelijke ontdekkingsreis

Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is. Half historisch, half legende: deze sprankelende musical vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums is een echte must see!

Het grote Broadway-succes komt naar Scheveningen!

In het AFAS Circustheater Scheveningen krijgt The Lion King een geweldige en even grootse opvolger: vanaf september kan Nederland kennis maken met het internationale Broadway-succes Anastasia. Anastasia is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm en vertelt het legendarische verhaal van een verloren Russische prinses die op zoek is naar haar werkelijke identiteit. Stage Entertainment brengt je de Nederlandse versie van deze Broadway-musical.BOEK HIER REGULIERE TICKETS

Contact

Let op: exclusief € 1,85 transactiekosten en eventuele verzendkosten. Het voordeel geldt alleen op de ticketprijs en niet voor de garderobe- en restauratiekosten.

Vergelijkbaar aanbod