U ontvangt50% korting
Op max.4 tickets per concert per VIP-KAART
Gebruikuw VIP-KAARTnummer
Let opexclusief servicekosten
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

BankGiro Loterij ZomerConcerten zijn afgelopen!

Ilse DeLange, het Metropole Orkest, Tania Kross en nog vele anderen… u ziet ze deze zomer allemaal live in Het Concertgebouw! Als BankGiro Loterij deelnemer krijgt u maar liefst 50% korting op tickets!

Zo bestelt u kaarten

Stap 1 Klik op de bestellink
Stap 2 Vul uw VIP-KAARTnummer in
Stap 3 Kies naar welk(e) concert(en) u wilt gaan
Stap 4 Bij stoelkeuze, kies voor de BankGiro VIP-KAART-prijs

Vier de zomer met muziek

Beleef een bruisende zomer in Het Concertgebouw met de BankGiro Loterij ZomerConcerten! Met meer dan tachtig verschillende concerten is er voor ieder wat wils. Dit jaar verwelkomen we internationale orkesten, grote sterren als violist Joshua Bell en topsolisten uit eigen land zoals Arthur en Lucas Jussen. Naast klassieke muziek is er ook ruimte voor jong talent, filmmuziek uit de Star Wars-film The Empire Strikes Back - Live in Concert en spannende verhalen van astronaut André Kuipers. Om de concertenreeks feestelijk te openen geeft BankGiro Loterij-ambassadeur Ilse DeLange een spetterend optreden op 1 juli. Vier de zomer met muziek!


Programma

Bekijk hier het volledige programma van de BankGiro Loterij ZomerConcerten en maak uw keuze!

Ilse DeLange opent BankGiro Loterij ZomerConcerten

Maandag 1 juli opende Ilse DeLange de ZomerConcerten met haar concert in het Concertgebouw. Een bijzondere avond met haar grootste hits en nieuw werk in speciale 'rootsy' uitvoeringen en een gastoptreden van Eurovisie Songfestival winnaar Duncan Laurence.  Bekijk het concert hier terug.

De BankGiro Loterij ZomerConcerten onderscheiden zich door toegankelijker repertoire dan het reguliere concertaanbod, voor aantrekkelijke prijzen.

Contact

Beeld: Hans Roggen

Vergelijkbaar aanbod