Wij verloten 2 x 1 portret
Ter waarde vanmeer dan € 3.000 per portret
Vooreen datum naar keuze (afgestemd met de kunstenaar)
De actie loopt van17 september t/m 8 oktober 2020
Winnaars ontvangenuiterlijk 30 oktober bericht 

Door wie wilt u zich op het doek laten zetten?

Heeft u altijd al een portret willen hebben van uzelf, geliefde of (klein)kind? Dit is uw kans! Speciaal voor deelnemers van de BankGiro loterij verloten we een portret van twee top kunstenaars: Maayke Schuitema en Astrid Ritmeester. Ieder met hun geheel eigen stijl. U kiest zelf door wie u een portret wil laten maken. Geef u dus snel op voor de kunstenaar van uw keuze en wie weet hangt uw portret binnenkort aan uw muur.

Let op: de persoon van wie het portret gemaakt wordt moet naar het atelier komen, dus lees de informatie over de werkwijze goed door. Deze informatie vindt u onderaan deze pagina.


Ja, ik wil kans maken

Welke stijl past bij u?

Maayke Schuitema


Maayke maakt portretten van bekende Nederlanders en ook privé in opdracht voor vele kunstverzamelaars. Ze is verbonden aan meerdere galeries en haar werk is zowel te vinden op de grote kunstbeurzen in Nederland, als ook internationaal.


Formaat: 75 x 95 cm

Tekening op Kozo-papier of doek, naar voorkeur

Lijst en afwerking naar voorkeur

Meer info:
www.maayke.nl

De werkwijze van Maayke Schuitema

U komt op 2 momenten naar het atelier van Maayke in Wassenaar. Tijdens de eerste kennismaking is er ruimte om uw wensen te bespreken. Maayke maakt dan foto’s op basis waarvan het portret gemaakt wordt. Vaak verwerkt Maayke ook teksten en afbeeldingen uit het persoonlijke leven van de opdrachtgever in het portret. Dit alles is in overleg. Vanaf de kennismaking duurt het proces ongeveer 2 tot 3 maanden (in overleg en op basis van beschikbaarbeid) tot het kunstwerk klaar is. Deze kunt u daarna zelf ophalen in Wassenaar.


Astrid Ritmeester


Astrid schildert portretten en stillevens. Klassieke portretten van de oude meesters zijn haar inspiratiebron. Ze maakte studie van de klassieke schildertechnieken met opbouw in lagen, maar ook van compositie en lichtinval.


Formaat: 50 x 60 cm

Olieverf op doek

Lijst: Baklijst zonder glas

Meer info:

www.astridritmeester.nl

De werkwijze van Astrid Ritmeester

U komt op 3 momenten naar het atelier van Astrid in Bussum. Tijdens de eerste kennismaking is er ruimte om uw wensen te bespreken. Astrid maakt dan foto’s op basis waarvan het portret gemaakt wordt. Zo kan ze o.a. de lichtval en poses zelf bepalen en de persoon leren kennen. Halverwege het proces is er een moment om de voortgang van het schilderij te komen bekijken. Vanaf de kennismaking duurt het proces ongeveer 2 tot 3 maanden (in overleg en op basis van beschikbaarbeid) tot het kunstwerk klaar is. Deze kunt u daarna zelf ophalen in Bussum.

    Bekijk hier de actievoorwaarden van de BankGiro Loterij.

    Vergelijkbaar aanbod