Pak samen de trein  voor slechts € 17,50 p.p.
Naar 12 geselecteerde steden
Bij onderstaande musea geldt 2 personen GRATIS toegang per VIP-KAART

Belangrijke mededeling

De NS-actie is momenteel niet geldig voor deelnemers van de BankGiro Loterij in verband met maatregelen omtrent het coronavirus. Wij hopen u zo spoedig mogelijk te kunnen informeren wanneer deze actie weer van start gaat via deze pagina.

Op stap met de VIP-KAART: Voordelig met de trein

Als BankGiro Loterij deelnemer kunt u met 2 personen voor maar € 35,- retour naar 12 geselecteerde steden: Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Enkhuizen, Groningen, 's-Hertogenbosch, Kerkrade, Leeuwarden, Maastricht, Utrecht, Zwolle en Rhenen.

Samen GRATIS naar het museum

Bovendien kunt u in deze steden GRATIS met z’n tweeën naar het museum of met korting naar Ouwehands Dierenpark. Zo kunt u voordelig genieten van bijvoorbeeld een dagje uit.

Exclusief voor BankGiro Loterij deelnemers

De actie is geldig tot en met 31 december 2020 en is uitsluitend bedoeld voor deelnemers van de BankGiro Loterij. Het NS retourticket is geldig vanaf ieder station in Nederland op maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur en in het weekend. Het betreft een 2e klasticket en is alleen geldig wanneer u reist met twee personen. Alleen op vertoon van uw persoonlijke VIP-KAART heeft u met maximaal één introducé gratis toegang bij de deelnemende musea. Bij Ouwehands Dierenpark krijgt u zeven dagen per week 20% korting per ticket, met een maximum van 4 tickets per VIP-KAART.


1) Voor kinderen t/m 12 jaar geldt gratis toegang bij het Centraal Museum
2) Reserveer uw kaartjes voor het nijntje museum van tevoren online.
Let op: u kunt 1 persoon/kind gratis meenemen op uw VIP-KAART.

Vergelijkbaar aanbod