U ontvangttot 50% korting op klassieke concerten
Op max.verschillend per concert
Let opactie en kortingen zijn verschillend per concert
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Tot 50% korting op klassieke concerten

Genieten van een mooi klassiek stuk of helemaal tot rust komen tijdens een ligconcert. Met de VIP-KAART kiest u uit de leukste optredens en mooiste concerten. Uiteraard altijd met korting! Bekijk hieronder het aanbod.


360° Baroque

Kies nu voor een wel heel unieke beleving van prachtige composities van Vivaldi, Boccherini en Bach in een intieme setting. De kern van The Bach Orchestra of the Netherlands staat letterlijk in het middelpunt van deze concertserie: u als muziekliefhebber neemt plaats om de musici heen. 

Ja, ik wil naar 360° BAROQUE


Matthäus Passion

De Matthäus Passion geldt in Nederland als de favoriete compositie in de passietijd en is verankerd bij het Nederlandse publiek. The Bach Choir & Orchestra zijn specialisten in het uitvoeren van deze compositie. 

Ja, ik wil naar Matthäus Passion 

Ligconcerten

Neem je eigen matje en matrasje mee en ga liggend genieten van de unieke en relaxte sfeer van de ligconcerten® op heel bijzondere locaties, van fabriekshallen tot gevangenissen.

Ja, ik wil naar een ligconcert


BankGiro Loterij Zomerconcerten

Buiten schijnt de zon, binnen ook. Vier de zomer met muziek tijdens de BankGiro Loterij ZomerConcerten. In juli en augustus is Het Concertgebouw weer jazzclub, concertzaal, yogastudio en popfestival tegelijk. Kies uit 90 concerten, van Star Wars tot Beethoven en van Danny Vera tot Dominic Seldis.

Ja, ik wil naar de zomerconcerten


Vergelijkbaar aanbod