Exclusief voor ubetaalbare kunst van fotografietalenten
Let opvoor deze actie geldt: OP=OP
gelimiteerde oplage per print
bestelproces verloopt via de shop
alleen geldig via een check van uw VIP-KAART

Betaalbare kunst aan uw muur met Foam

Altijd al gedroomd van een mooi kunstwerk aan uw muur? Dit is uw kans! Exclusief voor de BankGiro Loterij deelnemers, bieden wij prints in gelimiteerde oplage en daardoor zeer vriendelijk geprijsd. Van zowel wereldberoemde fotografen als Anton Corbijn tot aanstormend talent. Én al ingelijst, dus u hangt het zo aan de muur!

In samenwerking met Foam Fotografiemuseum Amsterdam selecteerde de BankGiro Loterij 6 unieke fotokunstwerken. Via de webshop leest u meer over de fotografen, de geselecteerde werken en bestelt u het kunstwerk van uw keuze. Al vanaf € 90,- heeft u een ingelijst werk in huis!NAAR DE SHOP"Dit is een unieke samenwerking!" - Foam

Over Foam Fotografiemuseum Amsterdam

Foam is all about photography. Foam is een internationaal opererende organisatie op het gebied van de hedendaagse fotografie, gehuisvest in Amsterdam. Foam laat mensen van over de hele wereld genieten van fotografie, of het nu in het museum is in Amsterdam, of via het internationaal gedistribueerde Foam Magazine en online. Foam informeert en inspireert een zo breed mogelijk publiek door het tonen van alle facetten van de fotografie, waarbij wereldberoemde fotografen een plek krijgen naast jong opkomend talent.

Vergelijkbaar aanbod