U ontvangt50% voordeel 
Op max.8 tickets per VIP-KAART
VoorPremium, Rang 1 en 2
Opbasis van beschikbaarheid
Reguliere prijsvanaf € 54,- tot € 89,- (Rang 1 en 2)
Voor vragenbel naar Eventim: 0900 1353
Let opvoordeel is berekend op de ticketprijs (excl. servicekosten) 
houd uw VIP-KAARTnummer bij de hand bij het bestellen
exclusief € 1,85 orderkosten
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

INFORMATIE M.B.T. OMGANG MET CORONAVIRUS

 

Per 1 juli mogen de theaters weer open voor maximaal 100 personen. Hoe jammer we het ook vinden, op basis van dit aantal kunnen we het AFAS Circustheater helaas nog niet openen. We verwachten dat het nog best een tijdje kan duren. Iedereen die kaarten voor Anastasia heeft gekocht, heeft inmiddels per e-mail persoonlijk bericht ontvangen. Zodra het kabinet groen licht geeft voor méér dan 100 bezoekers, gaan we direct aan de slag en hoor je wanneer Anastasia weer te zien zal zijn en zal de kaartverkoop weer van start gaan.

 

Wij verzoeken u vriendelijk geen contact op te nemen met Stage Entertainment en Eventim. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die kaarten voor één van deze voorstellingen hebben gekocht.

 

Natuurlijk betreuren we ten zeerste het ongemak dat deze situatie veroorzaakt. We hopen u gauw op een andere datum in een van onze theaters te mogen ontvangen.

 

Blijf gezond en hopelijk tot snel.

Anastasia

Beleef de historie. Ontdek het mysterie.

Nu te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen: de nieuwe grote Broadway musical Anastasia! Een oogstrelende musical vol bekroonde muziek, indrukwekkende decors en schitterende kostuums. Het verhaal neemt je mee op een weergaloze reis door het verleden. Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Is zij Anastasia? Beleef haar ongelofelijke avontuur en ontdek een van de grootste mysteries van de 20ste eeuw! 

  Contact

  AFAS Circustheater

  Circusplein 50

  2586 CZ Den Haag

  070 416 7600


  www.stage-entertainment.nl

  Let op: exclusief € 1,85 transactiekosten en eventuele verzendkosten. Het voordeel geldt alleen op de ticketprijs en niet voor de garderobe- en restauratiekosten.

  Vergelijkbaar aanbod