U ontvangt50% voordeel 
Op max.8 tickets per VIP-KAART
VoorPremium, Rang 1 en 2
Opbasis van beschikbaarheid
Reguliere prijsvanaf € 54,- tot € 89,- (Rang 1 en 2)
Voor vragenbel naar Eventim: 0900 1353
Let opvoordeel is berekend op de ticketprijs (excl. servicekosten) 
houd uw VIP-KAARTnummer bij de hand bij het bestellen
exclusief € 1,85 orderkosten
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Shows t/m 31 mei gecanceld. Wij nemen spoedig contact op met alle boekers.

Beste bezoeker,

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM een schorsing van evenementen met meer dan 100 mensen afgekondigd. In overeenstemming met deze verordening worden alle voorstellingen van Stage Entertainment Nederland (ANASTASIA, TINA – De Tina Turner Musical en LAZARUS) die gepland staan tot en met 31 mei tot nader order gecanceld.

Reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum en kunnen kosteloos worden omgeboekt. Bezoekers worden dringend verzocht geen contact op te nemen met Stage Entertainment Nederland, of onze ticketingpartner Eventim. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die voor de desbetreffende data tickets voor een van de voorstellingen hebben gekocht.

Voorstellingen die na 31 mei gepland staan, gaan vooralsnog door. Mocht de situatie wijzigen dan nemen wij hierover contact op met al onze bezoekers die voor de desbetreffende data tickets hebben gekocht.

Natuurlijk betreuren we ten zeerste het ongemak dat deze situatie veroorzaakt, maar hebben alle begrip voor de beslissing van de autoriteiten en hopen u gauw op een andere datum in een van onze theaters te mogen ontvangen.

Anastasia

Beleef de historie. Ontdek het mysterie.

Nu te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen: de nieuwe grote Broadway musical Anastasia! Een oogstrelende musical vol bekroonde muziek, indrukwekkende decors en schitterende kostuums. Het verhaal neemt je mee op een weergaloze reis door het verleden. Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Is zij Anastasia? Beleef haar ongelofelijke avontuur en ontdek een van de grootste mysteries van de 20ste eeuw! 

Boek nu uw plaatsen voor juni 2020!

BESTEL HIER TICKETS MET 50% VOORDEEL

  Contact

  AFAS Circustheater

  Circusplein 50

  2586 CZ Den Haag

  070 416 7600


  www.stage-entertainment.nl

  Let op: exclusief € 1,85 transactiekosten en eventuele verzendkosten. Het voordeel geldt alleen op de ticketprijs en niet voor de garderobe- en restauratiekosten.

  Vergelijkbaar aanbod