U ontvangt20% voordeel op tickets
20% voordeel op de reserveringskosten
Op max.8 tickets per VIP-KAART
VoorPremium, Rang 1 en 2
Reguliere prijsvanaf € 54,- tot € 89,- (Rang 1 en 2)
Voor vragenbel naar Eventim: 09001001030 
Let opexclusief € 1,85 transactiekosten
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Exclusief naar het grote Broadway-succes Anastasia

Als deelnemer kunt u nú een speciaal VIP-arrangement (inclusief gratis drankje en inleiding) boeken met 20% voordeel voor het internationale Broadway-succes Anastasia op geselecteerde data in oktober, november, december. Dat betekent minimaal € 10,- voordeel per ticket!

VIP-arrangement

 • Ontvangst met welkomstdrankje

 • Inleiding met exclusieve informatie over de show

 • Genieten van de nieuwe grote musical Anastasia

  Let op: Voor dit VIP-arrangement zijn er per avond maximaal honderd plekken beschikbaar, dus boek snel, want vol=vol! Er zijn per avond minimaal 10 deelnemers nodig om het arrangement voort te zetten. Het welkomstdrankje en de inleiding worden u gratis aangeboden door Stage Entertainment.


  BOEK HIER HET VIP-ARRANGEMENT


  Anastasia

  Beleef de historie. Ontdek het mysterie.

  Nu te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen: de nieuwe grote Broadway musical Anastasia! Een oogstrelende musical vol bekroonde muziek, indrukwekkende decors en schitterende kostuums. Het verhaal neemt je mee op een weergaloze reis door het verleden. Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Is zij Anastasia? Beleef haar ongelofelijke avontuur en ontdek een van de grootste mysteries van de 20ste eeuw! Boek nu voor de beste plaatsen!

   

  Onvergetelijke ontdekkingsreis

  Weeskind Anya herinnert zich niets van het verleden, heeft geen idee wie ze is en herinnert zich alleen nog de belofte van haar grootmoeder. Hoe kan het dat ze sprekend lijkt op prinses Anastasia Romanov? Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, kruist een onverwachte liefde haar pad en ontdekt ze wie ze werkelijk is. Een ongelofelijk avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische, spannende Parijs van de jaren ’20.
  BOEK HIER TICKETS

  Contact

  AFAS Circustheater

  Circusplein 50

  2586 CZ Den Haag

  070 416 7600


  www.stage-entertainment.nl

  Let op: exclusief € 1,85 transactiekosten en eventuele verzendkosten. Het voordeel geldt alleen op de ticketprijs en niet voor de garderobe- en restauratiekosten.

  Vergelijkbaar aanbod