U ontvangtin september 50% korting op de reguliere kassaprijs
Op max.5 tickets per VIP-KAART
Let opalleen geldig op vertoon van de VIP-KAART
.

Tot 50% korting: in september is het Dierenparkmaand bij de BankGiro Loterij!

Tijdelijke actie in september: 50% korting voor max 5 personen per VIP-KAART. Deze actie is geldig in de maand september maar is al te reserveren vanaf 20 augustus. Let op: vanwege de huidige maatregelen is er beperkt plek dus op=op.

Het reserveren gaat als volgt:

1 Ga voorafgaand aan het bezoek naar apenheul.nl/webshop
2 Kies voor de optie ‘ik heb al een entreebewijs’
3 Reserveer gratis een datum en tijdslot voor elke persoon (ook voor kinderen t/m 2 jaar)
4 Neem deze tijdslottickets en de VIP-KAART mee.
5 Op vertoon hiervan kunt u de entreebewijzen met korting kopen bij de bezoekersservice.

Apenheul kan in verband met de huidige maatregelen een beperkt aantal bezoekers toelaten in het park. We willen je vragen, als je onverhoopt geen gebruik maakt van je gemaakte reservering, deze tijdig te annuleren. Dan kunnen andere bezoekers van deze beschikbaarheid gebruik van maken. Om de veiligheid van mens en dier te waarborgen zijn er een aantal maatregelen genomen, lees hierover meer op apenheul.nl/plan-je-bezoek
 

Apenheul

Apenheul is het leukste dagje uit tussen de apen! In dit bijzondere dierenpark op de Veluwe ontdek je bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft gewoon los! Tijdens je bezoek kom je niet alleen meer te weten over de apen, maar ook over jezelf. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen. Heb jij slimme orang-oetantrekjes? Of ben jij die stoere gorilla? Herken jezelf in Apenheul! Een dagje apen spotten is nu trouwens nóg leuker. Onlangs is een nieuw gebied met loslopende apen geopend. Kom jij de aap uithangen in onze nieuwe speeltuin met een grote apenkop? Slinger snel naar Apenheul! Ook Apenheul volgt de richtlijnen van het RIVM en biedt met de genomen maatregelen nog steeds een uniek en leuk dagje uit!

Contact

Apenheul

J.C. Wilslaan 21

7313 HK Apeldoorn

055 357 5757

10:00 - 17:00


www.apenheul.nl

Vergelijkbaar aanbod