U bespaart € 8,50 per ticket
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let Opreserveer online een tijdslot
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

De deuren van Beeld en Geluid Den Haag openen op vrijdag 18 september.

In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan contact op met het museum.

Beeld en Geluid Den Haag

Beeld en Geluid Den Haag brengt actief mensen samen om te onderzoeken, te bespreken en te ervaren hoe wij allemaal in media leven. In het museum staan de thema's pers(vrijheid), journalistiek en de rol van media in een moderne democratische samenleving centraal.

Media? We leven er in! Iedereen is 24×7 consument, gebruiker, deelnemer, onderwerp of maker van media. Journalisten, media, machthebbers en wijzelf zitten in een voortdurend krachtenspel om aandacht. Dit spel is interessant en complex. Houdt ieder zich aan de spelregels? Wat zijn die spelregels en wie maakt ze? Ons Mediamuseum gaat over dit krachtenspel. Kom langs en ontdek hoe jij kijkt, wat jij ziet … en wat jouw rol is!

Over Beeld en Geluid Den Haag

Beeld en Geluid Den Haag brengt mensen actief samen om te onderzoeken, te bespreken en te ervaren hoe wij allemaal in media leven. In het museum staan de thema's pers(vrijheid), journalistiek en de rol van media in een moderne democratische samenleving centraal. Naast zakelijke en educatieve activiteiten organiseren we regelmatig debatten, talkshows en meet-ups rond actuele thema's.

Contact

Beeld en Geluid Den Haag

Zeestraat 82

2518 AD Den Haag

070 330 7500


www.denhaag.beeldengeluid.nl

Beeld: Campagnebeeld Beeld en Geluid Den Haag

Vergelijkbaar aanbod