U bespaart€ 17,- per ticket
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let opalleen geldig aan de kassa
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Beeld en Geluid

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid bezit één van de grootste audiovisuele archieven van Europa met meer dan een miljoen uur aan opnames van Nederlandse radio, televisie, film en muziek.  

5 oktober t/m 1 maart 2020

Zelf in de huid kruipen van een echte radiomaker: dat is toch het allerleukst? In de KinderRadioFabriek van Beeld en Geluid kan iedereen het! Kinderen (8-12 jaar) leren niet alleen over de ontwikkeling van de radio, maar gaan er ook zelf mee aan de slag. Door te kijken, luisteren, doen én ervaren maken ze kennis met wat radio is en wat er allemaal bij komt kijken om het te maken. Spreek je eigen jingle in, presenteer het radionieuws, kondig tracks aan, test je muziekkennis samen met FunX-dj Fernando Halman of maak een spannend hoorspel. In de KinderRadioFabriek leer je samen met je (groot)ouders over de ontwikkeling en de rol van radio, wat er bij radiomaken komt kijken en ontdek je of jij de skills bezit om een heuse radiomaker te worden! 

De KinderRadioFabriek wordt gerealiseerd mede dankzij de steun van de deelnemers van de BankGiro Loterij.

Over Beeld en Geluid

Voor een bijzondere reis door de Nederlandse mediawereld moet u bij museum Beeld en Geluid in Hilversum zijn. Daar wordt een van de grootste audiovisuele archieven van Europa onderhouden. Een bezoek aan de Beeld en Geluid experience neemt je mee naar de televisie van vroeger, maar laat je ook ervaren hoe het is om zelf media te maken. Zoek eindeloos tv-fragmenten terug, besluister oude radio-opnames of bedien het licht bij het Toppop-podium. Naast het museum heeft het Beeld en Geluid een uitgebreide culturele agenda. Denk hierbij aan verrijkende colleges, talkshows en lezingen over (recente) mediaontwikkelingen en wereldgebeurtenissen. 

Contact

Beeld en Geluid

Media Parkboulevard 1

1217 WE Hilversum

035 677 55 55

10:00 - 17:00


www.beeldengeluid.nl

Beeld: Het kleurrijke gebouw van Beeld en Geluid, ontworpen door Neutelings Riedijk, Foto door Daria Scagliola en Stijn Brakkee.

Vergelijkbaar aanbod