U bespaart € 17,- per ticket
Op max. 1 ticket per VIP-KAART
Let opreserveer online een tijdslot
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op
Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is nog gesloten tot en met 1 september.

Beeld en Geluid

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid bezit één van de grootste audiovisuele archieven van Europa met meer dan een miljoen uur aan opnames van Nederlandse radio, televisie, film en muziek.  

De Beeld en Geluid Experience

Voor een bijzondere reis door de Nederlandse mediawereld moet u bij museum Beeld en Geluid in Hilversum zijn. Daar wordt een van de grootste audiovisuele archieven van Europa onderhouden. Een bezoek aan de Beeld en Geluid experience neemt je mee naar de televisie van vroeger, maar laat je ook ervaren hoe het is om zelf media te maken. Zoek eindeloos tv-fragmenten terug, besluister oude radio-opnames of bedien het licht bij het Toppop-podium. Naast het museum heeft het Beeld en Geluid een uitgebreide culturele agenda. Denk hierbij aan verrijkende colleges, talkshows en lezingen over (recente) mediaontwikkelingen en wereldgebeurtenissen. 

Hoeveel bespaart ú op uitstapjes?

Bereken in een paar seconden hoeveel ú dit jaar kunt besparen op dagjes en avondjes uit, met uw BankGiro Loterij VIP-KAART. Dit kan oplopen tot wel honderden euro's!

BEREKEN UW VIP-KAART VOORDEEL

Contact

Beeld en Geluid

Media Parkboulevard 1

1217 WE Hilversum

035 677 55 55

10:00 - 17:00


www.beeldengeluid.nl

Beeld: Het kleurrijke gebouw van Beeld en Geluid, ontworpen door Neutelings Riedijk, Foto door Daria Scagliola en Stijn Brakkee.

Vergelijkbaar aanbod