U bespaart€ 14,- per ticket
Op max.2 tickets per VIP-KAART
Let opu dient online een tijdslot te reserveren
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!
In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met het museum. Klik hier voor de contactmogelijkheden.

Bonnefanten

Het Bonnefanten is de plek in Maastricht waar hedendaagse en oude kunst elkaar vinden.

4 februari t/m 23 augustus 2020

Het Bonnefanten begint het nieuwe jaar met de omvangrijke overzichtstentoonstelling The Absence of Mark Manders. De laatste grote solotentoonstelling van Mark Manders (Volkel, 1968) op Nederlandse bodem is alweer meer dan vijf jaar geleden. In dit nieuwe overzicht wordt zichtbaar hoe Manders’ bijzondere oeuvre zich op organische wijze ontwikkelt: van oud werk dat herzien is tot zijn nieuwste creaties. De tentoonstelling vormt daardoor zowel een overzicht van Manders’ werk als een nieuwe stap in zijn kunstenaarsproces. In The Absence of Mark Manders lijkt het of de kunstenaar net even is weggelopen. Zijn sculpturen en installaties worden op een intieme en dynamische manier gepresenteerd. Het kunstenaarsproces, dat een centrale rol inneemt binnen Manders’ oeuvre, wordt in de tentoonstelling uitgelicht.

Over het Bonnefanten

Van middeleeuwse sculpturen en Italiaanse schilderkunst uit de 16e eeuw tot hedendaagse Minimal Art en Arte Povera: u ziet het in het Bonnefanten. Daarnaast focust het museum zich op jonge opkomende kunstenaars uit de Eu-regio, een samenwerkingsverband tussen 130 Nederlandse en Duitse steden.

Contact

Bonnefanten

Avenue Ceramique 250

6221 KX Maastricht

+31 (0)43 329 0190


www.bonnefanten.nl

BeeldManders Mark, Composition with Yellow Vertical, 2017, geschilderd epoxy, geschilderd hout, geschilderd canvas, off setprint op papier, ijzer. 233,0 (h) x 73,5 x 111,5 cm. Foto EPW STUDIO, courtesy Zeno X Gallery, Antwerp & Tanya Bonakdar Gallery, New York/ Los Angeles.

Vergelijkbaar aanbod