U ontvangttot 25% korting
Op max. 6 tickets per VIP-KAART
Reguliere prijsvanaf € 21,25 (1e rang)
Voor vragen0900 9203 (landelijke voorstellingen)
0900 1353 (voorstellingen in Amsterdam)
Let opkorting geldt alleen op geselecteerde voorstellingen
alleen op vertoon van de VIP-KAART

Belangrijke mededeling

In het licht van de recente ontwikkelingen rond het coronavirus en de nieuwe richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), kan (een deel van) het VIP-KAARTaanbod niet langer geldig zijn. Alle voorstellingen en samenkomsten zijn tot en met 1 juni 2020 afgelast. Indien u kaarten heeft gekocht voor voorstellingen of evenementen in deze periode, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. In verband met de verwachte drukte, vragen wij u namens de theaters niet zelf contact op te nemen.

Let op: voor alle voorstellingen van Brandweerman Sam Live! wordt gezocht naar een nieuwe datum. Zodra er meer bekend is, ontvangt u bericht. Mocht de voorstelling worden verplaatst, dan blijven uw tickets geldig.
Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur

Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen.

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende biologen op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?

Vergelijkbaar aanbod