U ontvangt25% korting
Op max.8 tickets per VIP-KAART
Reguliere prijsverschillend per locatie
Voor vragen0900 9203 (landelijke voorstellingen) 
Let opkorting is berekend op de ticketprijs (excl. servicekosten) 
u ziet de deelnemende theaters via de bestellink 
houd uw VIP-KAARTnummer bij de hand
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Belangrijke mededeling

In het licht van de recente ontwikkelingen rond het coronavirus en de nieuwe richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), kan (een deel van) het VIP-KAARTaanbod niet langer geldig zijn. Alle voorstellingen en samenkomsten zijn tot en met 1 juni 2020 afgelast. Indien u kaarten heeft gekocht voor voorstellingen of evenementen in deze periode, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. In verband met de verwachte drukte, vragen wij u namens de theaters niet zelf contact op te nemen.

Let op: voor alle voorstellingen van Cocktails wordt gezocht naar een nieuwe datum. Zodra er meer bekend is, ontvangt u bericht. Mocht de voorstelling worden verplaatst, dan blijven uw tickets geldig.


Cocktails

Na de succesvolle voorstelling 'Wijn' is het nu de beurt aan 'Cocktails'. In een verhaal dat zowel spannend als humoristisch is, laten vijf vrienden hun licht schijnen op de waarde van vriendschap. Tijdens een heerlijke avond aan het strand, Mojito of Margarita in de hand, neemt hun leven plots een onverwachte en ingrijpende wending die de onderlinge verhoudingen ernstig op de proef stelt. In een cocktail van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen komen hun op het oog geslaagde levens ineens in een geheel ander licht te staan. Hoe help je iemand zonder dat het medelijden wordt? En hoe ga je om met je eigen schuldgevoel?

Beeld: Piek

Vergelijkbaar aanbod