U bespaarttot € 25,- op de entree
Op max.2 tickets per VIP-KAART
Let op2 personen gratis-actie is geldig t/m 30 juni 2019
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Continium

Continium is een interactief doe- en ontdekmuseum waar je handen en ogen tekort komt voor alle leuke doestations, waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld werkt.

CSI Continium

t/m 8 september 2019

Tijdens één van hun bergtochten stuiten Helmut en Erika op iets vreemds dat uit het ijs steekt. Het lijkt wel… een lichaam! Stap in de voetsporen van een forensisch onderzoeker. Samen met Professor Kees Koud maken jong en oud kennis met de nieuwste onderzoekstechnieken om erachter te komen wie het is en wat er precies is gebeurd. Wat deed hij zo hoog in de bergen? Zou hij doodgevroren zijn of misschien wel… vermoord?!


KERKRADE DOET MEE AAN DE NS-ACTIE, KLIK HIER

Data

1 december - 10.00 - Continium Discovery Center, Kerkrade

Contact

Continium Discovery Center

Museumplein 2

6461 MA Kerkrade

0455676050

10:00 - 17:00


www.continium.nl

Over Continium

In Continium discovery center is genoeg te beleven. Bind de strijd aan met robots, beleef hoe mensen in de mijnen werkten, stap ’s werelds grootste brein binnen en ervaar welke lichaamsdelen kunnen worden vervangen door onze Robo-chirurg. Laat je verbazen in de Science Show of doe mee met de quiz Heart to get... Kom snel zelf ontdekken wat er nog meer te beleven valt! 


Continium ligt aan het Museumplein Limburg. Daar kunt u ook het Cube design museum en Columbus Earth Center met uw VIP-KAART bezoeken.

Vergelijkbaar aanbod