U bespaarttot € 25,- op de entree
Op max.2 tickets per VIP-KAART
Let op2 personen gratis-actie is geldig t/m 30 juni 2019
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Cube design museum

In het Cube design museum ziet u hoe groot de invloed van de vormgeving van voorwerpen is op het gebruik en het nut ervan.

Nature

10 mei t/m 19 januari 2020

Cube design museum te Kerkrade presenteert in samenwerking met Cooper Hewitt en het Smithsonian Design Museum in New York de omvangrijke expositie ‘NATURE' Cooper Hewitt Design Triennial co-organized with Cube design museum. Deze expositie, die gelijktijdig te zien is in New York en Kerkrade, toont de wereldtop van meest verrassende designinnovaties op dit gebied van de afgelopen drie jaar. Allen met nieuwe inzichten die, juist nu de natuur zo onder druk staat door menselijk handelen, onmisbaar zijn voor het leefbaar houden van de aarde. De expositie NATURE onderzoekt de manieren waarop designers duurzame productiemethoden verkennen, nieuwe manieren voor de bescherming van toekomstige generaties en het verdiepen van onze kennis van en relatie tot de natuur. Innovatiegebieden die aan bod komen, zijn synthetische biologie, biomedisch onderzoek, datavisualisatie, stadslandbouw, hernieuwbare energie en additieve productie. De deelnemende designers zijn afkomstig van alle continenten wereldwijd. De Nederlandse designdiscipline is met zeven designers, waaronder Eric Klarenbeek en Teresa van Dongen, goed vertegenwoordigd.


KERKRADE DOET MEE AAN DE NS-ACTIE, KLIK HIER

Over het Cube Design Museum

Een bezoek aan Cube leert over het proces van design en inspireert om actief mee te denken over de vormgeving van de wereld. Het probeert antwoord te geven op de vraag 'wat is design en waar dient het toe?'. Het museum ligt aan het Museumplein Limburg. Daar kunt u ook het Columbus Earth Center en Continium met uw VIP-KAART bezoeken.

Contact

Cube Design Museum

Museumplein 2

6461 MA Kerkrade

045 - 567 60 50

10:00–17:00


www.cubedesignmuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod