Wij verloten 18 x een 4 persoons VIP-arrangement
Ter waarde van €1059,- per VIP-arrangement
De actie loopt van  6 augustus t/m 9 augustus 2020
Winnaars ontvangen uiterlijk 12 augustus bericht

Deze actie is afgelopen

Helaas, deze Cultuurcamping aan Zee actie is afgelopen. Wilt u nog kans maken op de allerlaatste plek op onze cultuurcamping? Houd dan onze Facebook-pagina in de gaten. Daar verloten we dinsdag een last minute VIP-arrangement voor aankomstdag 24 augustus.


De BankGiro Loterij Cultuurcamping aan Zee


Vakantie in eigen land was nog nooit zo leuk! Speciaal voor deelnemers organiseren wij deze zomer namelijk de BankGiro Loterij Cultuurcamping aan Zee. Kamperen zonder zorgen nabij het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen.

Op BankGiro Loterij Cultuurcamping aan Zee geniet u vier dagen lang met maxiaal drie introducés van diverse workshops en activiteiten. Ook is er een avond vol amusement voor u gepland. Uiteraard is er genoeg tijd voor rust en vrije tijd. Het wordt een unieke belevenis met een ruim aanbod aan cultuur, natuur, gezelligheid en vooral plezier!

Bij De BankGiro Loterij Cultuurcamping aan Zee kampeert u in stijl. Uw VIP-tent is van alle gemakken voorzien, u heeft een kleine koelkast, stroom en uw bed is al voor u opgemaakt! Op het terrein is een badhuis en een restaurant aanwezig. Beide zijn ingericht conform de RIVM-voorschriften. Bij De BankGiro Loterij Cultuurcamping aan Zee geniet u van een veilig en zorgeloos verblijf.

Tijdens uw verblijf is het ontbijt en diner geheel voor u verzorgd. U hoeft geen beddengoed mee te nemen, uw servies is voorzien én u ontvangt bovendien een leuk welkomstpakket!

Belangrijke informatie

  • Huisdieren zijn niet toegestaan op de camping
  • De winnaar en gasten hebben een geldig identiteitsbewijs of paspoort nodig
  • De prijs is niet overdraagbaar

Inhoud arrangement

Download het overzicht (PDF)

Contact

Zuiderzeemuseum

1601 LA Enkhuizen


Wij vragen u zich alleen in te schrijven om kans te maken op dit VIP-verblijf als u daadwerkelijk aanwezig kunt zijn op uw gekozen data. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Vergelijkbaar aanbod