U bespaart€ 8,-
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let opalleen geldig aan de kassa
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

De Bastei

De Bastei is het centrum voor natuur en cultuurhistorie in Nijmegen. Ontdek alles over de flora en fauna rondom de Waal en ga zelf aan de slag in De Bastei Academie.


Waal Onder

14 september t/m 31 januari 2020

Duik in de verborgen onderwaterwereld van vissen in de interactieve familietentoonstelling Waal Onder! De uiterwaarden en zijrivieren van de Rijn en Waal zijn een belangrijk leefgebied voor trekvissen. De aanwezigheid van deze vissen geeft aan dat de rivier gezond is. Met diverse thema's belicht deze tentoonstelling de wonderlijke onderwaterwereld van de Waal. Wat zijn de bedreigingen en kansen voor de vissen? En welke rol hebben organisaties die zich bezighouden met de leefomstandigheden van trekvissen, zoals Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer, Sportvisserij Nederland en ARK Natuurontwikkeling?

Over de Bastei

In de oudste stad van Nederland ligt De Bastei. In dit museum over natuur en cultuurhistorie gaat de bezoeker op reis door het verleden, heden en de toekomst van het Gelderse rivierengebied. Dwaal door de historische straten van Nijmegen, ontdek bijzondere archeologische vondsten en ga op zoek naar de natuurschatten uit de omgeving!

Contact

De Bastei

Waalkade 83

6511 XR Nijmegen

0243297070


www.debastei.nl

Beeld: Yves Adams

Vergelijkbaar aanbod