U bespaart € 12,- per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december 2020
reserveer online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé)
bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!

Bezoek alleen een museum bij u in de buurt, om onnodige reisbewegingen te voorkomen. De 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december 2020. Gaat u in een andere periode naar dit museum? Dan geldt: gratis toegang voor 1 persoon per VIP-KAART.


In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maakt van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met het museum.

De Oude Kerk

De Oude Kerk is al decennia lang een van de grootste opdrachtgevers aan kunstenaars in Nederland. Van hedendaagse kunst tot aan bijzonder erfgoed, laat u verrassen in de oudste kerk van Amsterdam.

De Oude Kerk is het oudste gebouw van Amsterdam en behoort tot de Top 100 der Nederlandse rijksmonumenten. De kerk werd gebouwd in de tweede helft van de 13e eeuw en is al sinds de 16e eeuw een van de grootste opdrachtgevers aan kunstenaars in Nederland. De traditie om kunstenaars, zoals Joost van Vondel en Jan Pieterszoon Sweelinck, nieuw werk te laten maken is nooit verdwenen. De Oude Kerk presenteert hedendaagse kunst en verbindt hierdoor onze tijd aan vorige eeuwen. 

Contact

De Oude Kerk

Oudekerksplein 23

1012 GX Amsterdam

020 625 82 84

10:00 - 18:00


www.oudekerk.nl

Beeld Header: Gert Jan van Rooij

Vergelijkbaar aanbod