Wanneer vrijdagavond 1 november 2019
Tijdvan 18.30 uur tot 22.00 uur
Waar Cobra Museum in Amstelveen
Voor 2 personen per VIP-KAART
De actie loopt  zolang er kaarten beschikbaar zijn 

Avondopenstelling in het Cobra Museum

In het Cobra Museum voor Moderne Kunst gaan de kunst van Cobra, moderne én hedendaagse kunst hand in hand. De tentoonstellingen worden aangevuld met culturele en educatieve activiteiten waarmee het museum de bezoekers meer inzicht wil geven in de verschillende kunststromingen. In de expositiezalen toont het museum haar collectie in wisselende samenstellingen en grote wisseltentoonstellingen in samenwerking met andere musea.

VIP-avond: Vier Día de los Muertos en bewonder Intens Mexico!

Op vrijdagavond 1 november organiseren de BankGiro Loterij en het Cobra Museum een exclusieve avondopenstelling tijdens Día de los Muertos in het kader van de tentoonstelling Intens Mexico. Wij ontvangen u graag om 18.30 uur met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Ieder jaar op 1 en 2 november viert heel Mexico Día de los Muertos. Op Día de los Muertos worden de doden herdacht en geëerd met privé-altaren, papier maché poppen (cartonería), poëzie (calaveras) en processies.

Na het ontvangst heeft u tot 22.00 uur de tijd om het museum op eigen gelegenheid te bezoeken. Bewonder de tentoonstelling Intens Mexico met kunst uit de collectie van het Museo de Arte Moderno uit Mexico-Stad. Hierin zijn werken te zien van onder anders Diego Rivera en Frida Kahlo. Volg een rondleiding, doe mee aan een workshop maskers en lampionnen maken of knutsel zelf iets voor het Día de los Muertos altaar. We sluiten de avond af met een verrukkelijke en feestelijke Mexicaanse borrel!


U kunt zelf iets meenemen voor het Día de los Muertos altaar om een geliefde te herdenken en te eren.


Ja, ik meld mij aan
Data

1 november - 18.30 - Cobra Museum, Amstelveen

Contact

Cobra Museum

Sandbergplein 1

1181 ZX Amstelveen

0205475050

11:00 - 17:00


www.cobra-museum.nl

Wij vragen u zich alleen in te schrijven voor dit VIP-bezoek als u op vrijdagavond 1 november aanwezig kunt zijn. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Vergelijkbaar aanbod