U ontvangtaltijd 10% (extra) korting
Opeen verblijf bij Droomparken
Gebruik de codeBGLGIDS
Let opkorting geldt alleen op de verblijfskosten
korting is bovenop lopende (aanbiedings)prijs
boeken via website van Droomparken 
alleen op vertoon van de VIP-KAART

Droomparken

Exclusief voor deelnemers van de BankGiro Loterij: 10% (extra) korting op een verblijf in een prachtige accommodatie van Droomparken. De vakantieparken bevinden zich op de mooiste locaties in Nederland, zoals de Veluwe en de Maasduinen in Limburg. Fietsen, wandelen, lezen, lekker eten... dat wordt gegarandeerd genieten!

Of je nu op zoek bent naar rust, vermaak, luxe, ontspanning of actie, bij Droomparken is er voor ieder wat wils. Bij alle locaties van Droomparken worden de gasten verwend met opgemaakte bedden, handdoeken en een keukenpakket bij iedere boeking. Geniet van een lang weekend aan de kust met z’n tweeën of ga er een weekje op uit met de familie in een bosrijke omgeving. Tijdens een vakantie bij Droomparken ben je verzekerd van het echte vakantiegevoel en tijd om helemaal tot rust te komen.

Boek nu uw weekend, midweek of vakantie bij één van de 14 Droomparken in Nederland en ontvang 10% (extra) korting (ook bovenop lopende aanbiedingsprijzen) met de actiecode BGLGIDS!BEKIJK HET AANBOD

Contact

Droomparken

+31 (0)88 055 1500

09:00 - 20:00


www.droomparken.nl

Vergelijkbaar aanbod