FEESTELIJK AANBOD

Kaatsheuvel
6 mrt en 7 mrt
Belevenis, Attractie, Evenement
U betaalt € 21,- per ticket incl. parkeren
Via een check van uw VIP-KAART nummer
Maximaal 5 tickets per VIP-KAART

Wanneer het BankGiro Loterij Verjaardagsfeest vanwege overheidsmaatregelen gedeeltelijk of in zijn geheel niet kan doorgaan, wordt er een alternatieve datum of periode voorgesteld voor een bezoek aan de Efteling. Het is niet mogelijk om de aanschafprijs retour te krijgen.

BankGiro Loterij Verjaardagsfeest in de Efteling

zaterdag 6 en zondag 7 maart 2021

De BankGiro Loterij bestaat in 2021 60 jaar! Dit vieren we graag samen met u in de Efteling op 6 of 7 maart 2021. Natuurlijk met een betoverend aanbod! U betaalt slechts € 21,- per ticket en dit is inclusief parkeren.

Of u nu op zoek bent naar spannende achtbanen of betoverende attracties, in de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, midden in de natuur.

Belangrijk: We willen dat uw bezoek aan de Efteling op een veilige manier verloopt. Daarom volgen wij de laatste richtlijnen van het RIVM en is het noodzakelijk dat u vooraf een tijdslot reserveert. Dit tijdslot geldt alleen voor uw aankomsttijd. Uiteraard kunt u tot sluitingstijd in het park blijven.

Uw ticket(s) ontvangt u per mail voor 12 februari 2021. In deze mail vindt u ook een link om uw tijdslot te reserveren.

BESTEL UW TICKETS

Hieronder vindt u belangrijke informatie over het bestellen en ontvangen van uw ticket(s) én het verplicht reserveren van uw tijdslot voor uw aankomsttijd.

Coronamaatregelen en voorwaarden

  • Alleen met een geldig Efteling ticket én uw tijdsslotreservering kunt u het park betreden.
  • U ontvangt voor 12 februari 2021 uw Efteling ticket(s) per mail. In deze mail vindt u de link om uw tijdslot te reserveren.
  • Met het reserveren van uw tijdslot gaat u akkoord met de dan geldende COVID-19 maatregelen en de gezondheidsverklaring.
  • Voor de actuele coronamaatregelen verwijzen we u door naar deze pagina.
  • Voor kinderen t/m 3 jaar hoeft u alleen een tijdslot te reserveren en geen e-ticket te kopen.

Belangrijk: u ontvangt van de Efteling een losse e-mail met uw tijdsslotreservering. Deze reserveringsbevestiging heeft u samen met uw ticket(s) nodig om het park te betreden.