U ontvangt10% korting
Opde reguliere prijs per nacht voor 2 personen
Reguliere prijsverschillend per locatie 
Let opvermeld het gebruik van de VIP-KAART in het reserveringsverzoek
reserveringen verlopen via de logies
korting is niet geldig op arrangementen
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART
Ontvang 10% korting bij meer dan 45 erfgoedlogies in heel Nederland met de VIP-KAART!
Boek hier een overnachting

Erfgoed Logies

Naast korting op cultuur en gratis toegang tot meer dan 70 musea, krijgt u als deelnemer van de BankGiro Loterij ook korting bij meer dan 45 erfgoedlogies door heel Nederland. Geniet in de verschillende B&B’s, B&B suites, hotels en appartementen van een heerlijk weekendje weg of ga er op uit met een grote groep.

Op zoek naar een luxe en ontspannen weekendje weg? Bij Erfgoed Logies staat kwaliteit en exclusiviteit hoog in het vaandel. De verschillende locaties zijn allen gevestigd in historisch erfgoed en zijn voorzien van de grootste gemakken. Van een B&B in een Limburgs kasteel tot een romantisch theehuisje midden in het bos, er is voor elke vakantie de perfecte bestemming. De meeste verblijven liggen midden in de natuur en dichtbij de mooiste gebieden van Nederlanden, waardoor u tijdens uw uitstapje heerlijk tot rust kan komen. Elke locatie heeft zijn eigen karakteristieken, hoogtepunten en unieke geschiedenis. Zo wordt een overnachting in een van de erfgoedlogies een belevenis om nooit meer te vergeten.


Bekijk hier alle 48 accommodaties

Over Erfgoed Logies

Een luxe bed and breakfast in historisch erfgoed: die vindt u bij Erfgoedlogies. Alle B&B’s, B&B suites, boutique hotels en appartementen zijn gevestigd in historisch erfgoed. Vanzelfsprekend staat ook kwaliteit hoog in ons vaandel. Veel huizen worden daarom vóór deelname aan Erfgoed Logies, eerst persoonlijk bezocht. Naast B&B's vindt u ook vakantiehuizen en groepsaccommodaties op Erfgoed Logies.

Contact

Erfgoed Logies


www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod