U ontvangt15% korting op de reguliere prijs
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let opeventuele toeslag voor speciale vertoningen
alleen geldig aan de kassa
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Eye Film

Met korting naar de film bij Eye

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 15% korting op de reguliere prijs van een filmkaartje bij het Eye! Trakteer jezelf op schitterend gerestaureerde filmklassiekers die zelden op het grote doek te zien zijn of laat je meevoeren door de nieuwste arthousefilms. Bij het Eye ontdek je film zoals nooit tevoren!

Nu te zien: Marriage Story

‘Baumbachs beste tot nu toe’, juichte vakblad Hollywood Reporter over de tweede speelfilm die de regisseur voor streamingdienst Netflix maakte. Adam Driver en Scarlett Johansson geven intense lading aan het verhaal van een stel-in-scheiding. Hij blijft achter in New York, zij vertrekt met het 8-jarige zoontje naar Los Angeles. Sterke bijrollen van Laura Dern, Ray Liotta en Alan Alda. Nu meer dan een derde van alle gesloten huwelijken in de westerse wereld sneuvelt, lijkt de split-up van het hippe theaterechtpaar Charlie (Driver) en Nicole (Johansson) niet ongewoon. Hoe dramatisch echter een scheiding kan uitpakken, zeker als er jonge kinderen in het spel zijn, toont Noah Baumbach in zijn nieuwste speelfilm (Gouden Leeuw-competitie filmfestival Venetië).


Over Eye

In het Eye kunt u terecht voor de mooiste films. Van de mooiste klassiekers tot de nieuwste bekroonde meesterwerken, in de bioscoopzalen van het museum is een breed aanbod te zien. Eye beheert, behoudt en presenteert filmisch erfgoed en coördineert filmeducatie en de promotie van Nederlandse films in het buitenland. Alleen al het prachtige pand aan het Amsterdamse IJ is de moeite waard, met een beeldschoon uitzicht over het water en alles wat daar gebeurt.

Contact

Eye Film

IJpromenade 1

1031 KT Amsterdam

020 589 14 00

10:00 - 22:00


www.eyefilm.nl

Vergelijkbaar aanbod