U ontvangt15% korting op de reguliere prijs
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let opeventuele toeslag voor speciale vertoningen
klik 1 kaartje aan bij kortingspas & actie 
de korting is dan meteen zichtbaar
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART
Let op
In verband met de coronamaatregelen zijn er een aantal nieuwe regels van kracht. Wij verzoeken u tijdens uw bezoek 1,5 meter afstand te houden en de RIVM-richtlijnen te volgen. Klik hier voor de laatste updates.

Eye Filmvoorstellingen

Met korting naar de film bij Eye

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 15% korting op de reguliere prijs van een filmkaartje bij het Eye! Trakteer jezelf op schitterend gerestaureerde filmklassiekers die zelden op het grote doek te zien zijn of laat je meevoeren door de nieuwste arthousefilms. Bij het Eye ontdek je film zoals nooit tevoren!

Nu te zien: Mijn Rembrandt

Deze aanstekelijke documentaire, van de maker van Het nieuwe Rijksmuseum, laat zien wat het werk van Rembrandt technisch zo bijzonder maakt. Waarom worden mensen zo diep geraakt door zijn oeuvre, of een specifiek werk? Ondertussen weten de schilderijen eeuwen na dato nog steeds voor drama en de nodige plotwendingen te zorgen

Over Eye

In het Eye kunt u terecht voor de mooiste films. Van de mooiste klassiekers tot de nieuwste bekroonde meesterwerken, in de bioscoopzalen van het museum is een breed aanbod te zien. Eye beheert, behoudt en presenteert filmisch erfgoed en coördineert filmeducatie en de promotie van Nederlandse films in het buitenland. Alleen al het prachtige pand aan het Amsterdamse IJ is de moeite waard, met een beeldschoon uitzicht over het water en alles wat daar gebeurt.

Contact

Eye Film

IJpromenade 1

1031 KT Amsterdam

020 589 14 00

10:00 - 22:00


www.eyefilm.nl

Beeld: Mijn Rembrandt - Oeke Hoogendijk

Vergelijkbaar aanbod