U ontvangttot 25% korting
Op max. 6 tickets per VIP-KAART
Reguliere prijsverschillend per theater
Let opkorting geldt alleen op geselecteerde voorstellingen
bestellen via de links
alleen op vertoon van de VIP-KAART

Genieten van de leukste familievoorstellingen

Na al vele succesvolle familievoorstellingen en musicals komt Van Hoorne Entertainment dit seizoen weer met een nieuwe reeks spannende, magische en komische voorstellingen voor het hele gezin. Met de VIP-KAART krijgen deelnemers maar liefst 25% korting op 6 tickets. Neem de allerkleinsten mee naar een wereld vol fantasie bij Sesamstraat, ga mee op een groot kampeeravontuur met Brandweer Sam of droom weg bij het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje Doornroosje.


Doornroosje

29 september t/m 28 april - meer informatie

In een land hier ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet, als de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemen ze haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de dag aangebroken: Doornroosje is jarig! Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Ze bedenkt een listige betovering. Zal de slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden?

Brandweerman Sam Live!

22 december t/m 30 april - meer informatie

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende biologen op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?

Sesamstraat Live!

10 november t/m 10 mei - meer informatie

Een spannend nieuw avontuur begint voor Sophie. Vandaag gaat ze verhuizen! Maar voor ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: haar rommelzolder. Op zoek naar een oud kinderboek, ziet Sophie plots een hele oude, mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open. Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal waarin alles kan én alles mag.

Beeld: Nick van Ormondt

Vergelijkbaar aanbod