U bespaart € 15,- per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig in juli en augustus 2020
reserveer online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé)
bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!
In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met het museum.

Foam Fotografiemuseum

Van documentaire tot mode en van historisch tot eigentijds: in fotografiemuseum Foam komt het allemaal aan bod.

On Earth - Imaging, Technology and the Natural World

20 maart t/m 2 september 2020

De tentoonstelling On Earth – Imaging, Technology and the Natural World brengt het werk van 27 hedendaagse kunstenaars bijeen, die met behulp van innovatieve beeldstrategieën de voortdurend veranderende relatie tussen mens en natuur onder de loep nemen. Behalve fotografie worden ook andere media ingezet, zoals installatie, sculptuur, virtual reality en video. Op een enkele uitzondering na doorkruisen fotografen niet langer het land met de camera in de hand om hun omgeving vast te leggen. Fotografen zoals Thomas Albdorf, Melanie Bonajo en Persijn Broersen & Margit Lukács maken gebruik van sociale media, beeld-zoekmachines, Google Earth, fotogrammetrie en andere visuele middelen om onze beleving van de natuur te ontrafelen.

Over FOAM Fotografiemuseum

Dit museum organiseert tentoonstellingen met zowel (internationaal) bekende als minder bekende fotografen. Het is een plek waar liefhebbers van fotografie, fotografen en anderen uit het vakgebied elkaar ontmoeten en inspireren. Ook buiten het museum organiseert Foam evenementen: op straat, in pop-up galerijen of op tournee in het buitenland.

Contact

Foam Fotografiemuseum

Keizersgracht 609

1017 DS Amsterdam

020 551 65 00

10:00 - 18:00


www.foam.org

Beeld: Untitled, from the series Boys of Hong Kong, 2018 © Alexandra Leese courtesy of the artist.

Vergelijkbaar aanbod