U bespaart€ 9,50 op de entree
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let opmet de VIP-KAART heeft u geen korting op de bootretour van € 8,50
u dient de bootretour online te reserveren
gesloten op Koningsdag en maandagen en (m.u.v. 2e Paas- en 2e Pinksterdag)
enkel geldig op vertoon van uw VIP-KAART
Let op
Naar verwachting opent Forteiland Pampus vanaf zaterdag 6 juni de deuren. In juni is Forteiland Pampus alleen in het weekend geopend. In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Forteiland Pampus

Ga voor Pampus! Beleef op dit unieke eiland tal van historische verhalen en maak in het indrukwekkende fort een fantastische ballonvaart over de Stelling van Amsterdam. Instant vakantiegevoel op maar een half uurtje varen!

Pampus is de verhalenverteller van de Stelling van Amsterdam. Hier kom je werkelijk alles te weten over deze bijzondere verdedigingslinie. Er zijn o.a. gidsrondleidingen, een buiten-expo met prachtige blow-up foto's en de belevingsroute Het verhaal van Pampus. Nieuw is de spectaculaire attractie met de luchtballon: Het geheime wapen van Amsterdam. Vlieg je mee?

Hoeveel bespaart ú op uitstapjes?

Bereken in een paar seconden hoeveel ú dit jaar kunt besparen op dagjes en avondjes uit, met uw BankGiro Loterij VIP-KAART. Dit kan oplopen tot wel honderden euro's!

BEREKEN UW VIP-KAART VOORDEEL

Contact

Forteiland Pampus

Herengracht 33 (Opstapplaats veerdienst)

1398 AB Muiden

0294-262326


www.pampus.nl

Vergelijkbaar aanbod