U bespaart € 9,50 per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december 2020
reserveer online een tijdslot 
bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
met de VIP-KAART heeft u geen korting op de bootretour van € 8,50
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!

Bezoek alleen een museum bij u in de buurt, om onnodige reisbewegingen te voorkomen. De 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december. Gaat u in een andere periode naar dit museum? Dan geldt: gratis toegang voor 1 persoon per VIP-KAART.


In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met het museum.

Forteiland Pampus

Ga voor Pampus! Beleef op dit unieke eiland tal van historische verhalen en maak in het indrukwekkende fort een fantastische ballonvaart over de Stelling van Amsterdam. Instant vakantiegevoel op maar een half uurtje varen!

Pampus is de verhalenverteller van de Stelling van Amsterdam. Hier kom je werkelijk alles te weten over deze bijzondere verdedigingslinie. Er zijn o.a. gidsrondleidingen, een buiten-expo met prachtige blow-up foto's en de belevingsroute Het verhaal van Pampus. Nieuw is de spectaculaire attractie met de luchtballon: Het geheime wapen van Amsterdam. Vlieg je mee?

Hoeveel bespaart ú op uitstapjes?

Bereken in een paar seconden hoeveel ú dit jaar kunt besparen op dagjes en avondjes uit, met uw BankGiro Loterij VIP-KAART. Dit kan oplopen tot wel honderden euro's!

BEREKEN UW VIP-KAART VOORDEEL

Contact

Forteiland Pampus

Herengracht 33 (Opstapplaats veerdienst)

1398 AB Muiden

0294-262326


www.pampus.nl

Vergelijkbaar aanbod