U bespaart € 9,- per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig in juli en augustus 2020
haal uw ticket bij een van de ticketautomaten in het Forum
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op
Bij het Forum Groningen haalt u uw tickets bij een van de ticketautomaten in het gebouw op de dag van uw bezoek. Klik hier voor meer informatie.

Forum Groningen

In het hart van Groningen staat het Forum, een laagdrempelige ontmoetingsplek met internationale exposities, Storyworld, filmzalen, de bibliotheek, het Smartlab, horeca en een dakterras met fenomenaal uitzicht.

AI: More than Human

t/m 16 augustus 2020

Forum Groningen presenteert AI: More than Human, dé internationale expositie over het ontstaan en de huidige stand van kunstmatige intelligentie. Met een opwindende en interactieve tentoonstelling van de meest actuele, creatieve en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie wordt de spannende relatie tussen mens en technologie onderzocht. De expositie laat zien hoe de wens om intelligentie te creëren al eeuwenlang bij de mens hoort en welke gevolgen deze uitvindingen hebben. Van de roots in het Japanse Shintoïsme, de computerexperimenten van Lady Lovelace in de 18de eeuw en de machine van Alan Turing in de jaren 40, tot de stand van kunstmatige intelligentie nu. In de expositie maken bezoekers kennis met historische, technische, sociale en creatieve aspecten van artificial intelligence.

Over Forum Groningen

In het hart van Groningen staat het Forum, een laagdrempelige ontmoetingsplek met internationale exposities, Storyworld, filmzalen, de bibliotheek, het Smartlab, horeca en een dakterras met fenomenaal uitzicht. Het Forum daagt het publiek uit zich te laten verrassen en met een open blik naar de toekomst te kijken.

Contact

Forum Groningen

Nieuwe Markt 1

9712 KN Groningen


www.forum.nl

Vergelijkbaar aanbod