U bespaart € 10,- per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig in juli en augustus 2020
reserveer online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé)
bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!
In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met het museum.

Fotomuseum Den Haag

Het Fotomuseum Den Haag wil een plek zijn waar mensen de ruimte en rust kunnen vinden om de gelaagdheid, betekenissen en context van de fotografie te ontdekken en met aandacht te kunnen kijken; naar de kunst, zichzelf, de omgeving en de wereld.

18 januari t/m 23 augustus 2020

“Ik ben op zoek naar de wereld zoals zij werkelijk is”

Fotomuseum Den Haag presenteert een grote tentoonstelling van de levende legende Eddy Posthuma de Boer (1931). Deze generatiegenoot van Ed van der Elsken en Johan van der Keuken is een van de belangrijkste nog levende vertegenwoordigers van de humanistische fotografie in Nederland. Met dank aan zijn enorme reislust heeft hij in meer dan tachtig landen het menselijk leven vastgelegd. En geen enkel aspect van dit leven laat hij daarbij onaangeraakt: hij zoomt in op drama maar toont ook veel humor. Zijn werk werd veelvuldig gepubliceerd in kranten en tijdschriften zoals Het Parool, de Volkskrant, Time, Life, Avenue en Holland Herald. Maar bovenal is hij een maker van fotoboeken.

Over het Fotomuseum Den Haag

In het Fotomuseum Den Haag ziet u tentoonstellingen over de meest uiteenlopende perioden, disciplines en genres van de fotogeschiedenis. Door deze brede aanpak – nationaal en internationaal, klassiek en hedendaags, zwart-wit en kleur, toegepast en autonoom – kunt u zich elke keer weer laten verrassen door het gevarieerde en hoogwaardige tentoonstellingsprogramma.

Contact

Fotomuseum Den Haag

Stadhouderslaan 43

2517 HV Den Haag


Beeld: Saturday night, 1959, Kunstmuseum Den Haag. © Eddy Posthuma de Boer.

Vergelijkbaar aanbod