U bespaart € 10,- per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig in juli en augustus 2020
reserveer online een tijdslot voor uzelf (en uw introducé)
bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!
In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan telefonisch contact op met het museum.

GEM - Museum voor Actuele Kunst

Dit museum voor hedendaagse kunst presenteert drie keer per jaar tentoonstellingen met het werk van opkomende talenten en gevestigde namen. Ontdek het vernieuwende werk van zowel Nederlandse als van internationale kunstenaars.

In het GEM – Museum voor Actuele Kunst komt een grote diversiteit aan kunstwerken voorbij. Van multimedia, film, (video)installaties, design en tekeningen tot aan fotografie, schilder- en beeldhouwkunst, het is allemaal wel eens getoond in dit museum. In drie tentoonstellingen per jaar presenteert het GEM vernieuwend en baanbrekend werk van jonge, opkomende kunstenaars en gevestigde namen uit het binnen- en buitenland. Naast tentoonstellingen zijn er ook lezingen, performances, filmvertoningen en boekpresentaties. Het museum is gevestigd in hetzelfde gebouw als het Fotomuseum Den Haag en valt onder het Gemeentemuseum Den Haag.

Contact

GEM - Museum voor Actuele Kunst

Stadhouderslaan 43

2517 HV Den Haag

070 33 81 120

11:00 - 17:00


www.gem-online.nl

Beeld: Sharon van Overmeiren, installatie overzicht MiArt: Contemporary Art Fair Milaan, 2019.

Vergelijkbaar aanbod