U bespaart € 4,- per ticket
Op max. 2 tickets per VIP-KAART
Let opde 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december 2020
reserveer online een tijdslot
 bij binnenkomst worden uw starttijd en VIP-KAART gescand
 alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!


Bezoek alleen een museum bij u in de buurt, om onnodige reisbewegingen te voorkomen. De 2 personen gratis-actie is alleen geldig t/m 18 december. Gaat u in een andere periode naar dit museum? Dan geldt: gratis toegang voor 1 persoon per VIP-KAART.


In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Klik hier voor de actuele openingstijden. Om online een tijdslot te reserveren dient u een email te sturen naar museumhuizen@hendrickdekeyser.nl en laat weten waar, wanneer en met hoeveel personen (max. 6) u langs wilt komen. U kunt ook hier online een tijdslot reserveren.

Gemeenlandshuis Amsterdam

Dit museumhuis is elke eerste zondag van de maand open van 12:00 t/m 16:00. Bewonder de schoonheid van Gemeenlandshuis Amsterdam.

Neem een kijkje in het statige Gemeenlandschapshuis. Het huis is omringd door water en heeft een hal met prachtig stucwerk, een momumentaal trappenhuis en zalen met grote schouwen en uitzicht op de omgeving. Bijna 275 jaar was hier het Hoogheemraadschap gevestigd. U ontdekt de zalen waar de raad en de dijkgraven vergaderden en dineerden en u geniet van de prachtige tuin.

Museumhuizen van Vereniging Hendrick de Keyser

Vereniging Hendrick de Keyser behoudt al meer dan 100 jaar de mooiste huizen van Nederland. Museumhuizen zijn de bijzonderste huizen van deze vereniging. Je krijgt er een beeld van hoe er van 1550 tot nu geleefd wordt in Nederland. Naast verhalen over de architectuur, de geschiedenis en de bewoners, beleef je het huis vooral zelf. In de Museumhuizen geen gefluister of afzetkoordjes. Ga zitten op de stoelen, kijk in de kast of bak koekjes in de keuken....

Contact

Gemeenlandshuis Amsterdam

Diemerzeedijk 27

1095 KK Amsterdam

12:00 - 16:00


www.museumhuizen.nl

Beeld: Arjan Bronkhorst

Vergelijkbaar aanbod