U bespaart€ 5,- per ticket
Op max.1 ticket per VIP-KAART
Let opu dient online een tijdslot te reserveren
alleen geldig op vertoon van uw VIP-KAART

Let op!
In verband met de coronamaatregelen dient u online een tijdslot te reserveren. Zoals u misschien weet, is het aantal plekken per tijdslot beperkt, omdat musea per dag slechts een maximum aantal bezoekers kunnen verwelkomen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u gebruik maak van uw ticket. Zo voorkomt u dat het museum lege plekken overhoudt, terwijl hier wel voor gereserveerd is.

 

Kunt u onverhoopt toch niet op het gereserveerde tijdslot? Neem dan contact op met het museum.

Gemeentemuseum het Hannemahuis

Het Hannemahuis staat in het teken van de geschiedenis, kunst, cultuur en stadsontwikkeling van Harlingen.

Koele Wateren

4 juli t/m 25 oktober 2020

De tentoonstelling Koele Wateren is een oogstrelende selectie van veertig schilderijen uit de collectie van het Rijksmuseum. Vier eeuwen kunst met water in de hoofdrol als vriend èn vijand. In de tentoonstelling wordt een link gelegd met de toekomst. Wat gebeurt er als de zeespiegel 6 meter stijgt en hoe ziet Nederland er over 200 jaar uit?

De VIP-KAART is voor alle deelnemers van de BankGiro Loterij. Heeft u deze (nog) niet ontvangen of bent u 'm kwijt? Vraag dan gratis een nieuwe kaart aan.

Over Gemeentemuseum het Hannemahuis

Het Hannemahuis, deels gevestigd in een voornaam 18e-eeuws koopmanshuis, staat in het teken van de geschiedenis, kunst, cultuur en stadsontwikkeling van Harlingen. Zie hoe men in 1760 jenever maakte in de stokerij, neem een kijkje in de kunsthandel uit 1800, bewonder het schitterende, eeuwenoude Harlinger aarde- en zilverwerk of droom weg bij het prachtige miniatuurhuis.

Contact

Gemeentemuseum het Hannemahuis

Voorstraat 56

8861 BM Harlingen

0517 413658


www.hannemahuis.nl

Beeld: Collectie Rijksmuseum

Vergelijkbaar aanbod