U ontvangt 20% korting
Op max. 4 tickets per VIP-KAART
Reguliere prijsvanaf € 42,- tot € 62,- 
Voor vragenbel naar 0900-1353 (€0,60 p/m)
Let opexclusief € 1,85 transactiekosten
alleen geldig op vertoon van de VIP-KAART
Let op: Helaas is er besloten om Het BOWIE Concert voortijdig te annuleren in verband met de coronamaatregelen. Als u kaarten heeft gekocht voor dit concert, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Hartelijk dank voor uw begrip.

Het BOWIE Concert

'Het BOWIE Concert' is een groots eerbetoon aan David Bowie en daarmee een absoluut 'must see' show voor elke liefhebber.

Heroes, China Girl, Under Pressure en This Is Not America. David Bowie is een iconische wereldster die bepalend is geweest voor de recente popgeschiedenis. In januari 2021 is het precies vijf jaar geleden dat de zanger overleed. Reden voor een waardig eerbetoon waarbij internationale topmusici zijn allergrootste hits vertolken. Een immense live band zorgt samen met een ongeëvenaard decor voor een spectaculaire ode aan één van de meest legendarische artiesten aller tijden. Onder de naam 'Het BOWIE Concert' is deze unieke show op 10 januari – zijn sterfdag – te zien in AFAS Live in Amsterdam. Daarnaast worden concerten gegeven in Groningen (MartiniPlaza), Den Bosch (Mainstage) en Rotterdam (Ahoy – RTM stage).

Vergelijkbaar aanbod